Vegastaden, Haninge

 

 

  Än finns lägenheter kvar i Kv Slänten. Maila intresseanmälan till haninge@maklarhuset.se för mer information och köpanmälan. Boka en tid och kom på VR-visning av din nya lägenhet

 

 

 

 

Brf Slänten består av 103 bostadsrätter bekvämt belägna i anslutning till den nya pendeltågsstationen i Vegastaden. Lägenhetsbeståndet består av kvadratsmarta 1:or till rymliga 4:or om 31 – 107 kvm. Föreningen består av en huskropp med loftgångar och häftiga entréer. Här kommer det även finnas en gemensam takterrass som kan avnjutas av de boende och balkonger finns till alla lägenheter.

Samtliga lägenheter erbjuder en ljus och öppen planlösning med materialval av hög kvalité och arkitekterna från BSK har tagit fram tre stycken unika val av köks- och badrumsinredning som går som en röd tråd genom hela bostaden. Hela byggnaden samt lägenheterna har ett genomgående fokus på detaljer samt lösningar för att skapa det optimala hemmet och en exklusiv boendemiljö.

Lägenheterna säljs till fast pris i intervall från 1 655 000 – 4 150 000 kr. Inflyttning sker under  2019

Anmäl intresse för BRF Slänten redan idag! 

  • Flera val kan väljas

Lägenhetsväljaren

Med lägenhetsväljaren kan du se vilka lägenheter som är lediga. Du kommer även åt detaljerad information som t.ex

  • Priser
  • Tillgänglighet
  • Planlösningar
  • Bofaktablad
  • Bilder

Området

“Vegastaden – där stad och natur möts”

 

Vegastaden

Vegastaden är en helt ny stadsdel i Haninge, bara 20 minuter från Stockholms innerstad. Här har du närheten till storstaden samtidigt som naturen finns runt knuten. Området ligger naturskönt, omgivet av friluftslivets pärlor, Rudan och Tyresta nationalpark.

Bo granne med Tyrestaparken

Brf Slänten

Brf Slänten består av 103 bostadsrätter bekvämt belägna i anslutning till den nya pendeltågsstationen i Vegastaden. Lägenheterna varierar från kvadratsmarta 1:or på 31 kvm till rymliga 4:or om 107 kvm. Varje lägenhet har ett genomgående fokus på detaljer och en effektiv planlösning. Allt för att skapa det optimala hemmet och en enkel, skön vardag.

Ha gångavstånd till pendeln

Från den nya pendeltågsstationen som ligger ett stenkast från din dörr tar det bara 20 minuter in till Stockholm. Tyresta naturreservat och nationalpark erbjuder vackra naturstråk i ett av de största orörda skogspartierna i Sverige.

BRF Slänten

Arkitekturen

Arkitekturen

BSK arkitekter står för den genomgående designen av brf Slänten. Arkitekturen hämtar sitt uttryck från den omgivande naturen och knyter an till traditionell stadsbebyggelse.

Arkitektens ord/beskrivning
Skog och äng fanns tidigare i området där Vegastaden nu växer fram. En blandad kvartersstad med radhus, villor, skola och förskolor med centrum nära.

Brf Slänten följer Vegastadens huvudgata, från torget vid pendeltågsstationen till parken vid skolan. Byggnadens fyra en-tréer vänder sig mot gatan och de markerade trapphusen ger fasaden dess rytm. Husets skala, höjd och detaljer knyter an till det tidiga nittonhundratalets stadsbebyggelse.

Huset har en varm färgsättning med inspiration från den omgivande naturen. Exteriören och interiören är utformade uti-från ett genomgående tema där kulörer, mönster och texturer hämtats från skog och äng. Fasadmaterial är puts, trä och tegel. Plåttaket har en ärggrön kulör som samspelar vackert med himlen.

Trapphusen har dagsljus och ett öppet ljusinsläpp vid sidan av trappan som ger härlig rymd och speciell karaktär. Ett av trapphusen har lägenhetsentréer från en gemensam balkong, inramad av ett spröjsverk som ger karaktär till byggnaden

Arkitektens val

Brf Släntens lägenheter har en hög grundstandard där arkitekterna har gjort ett urval av hög kvalitet. Därför kallas grundstandard i brf Slänten för Arkitektens val.
Arkitekterna på BSK har tagit fram tre olika färgval av köks- och badrumsinredning som går som en röd tråd genom hela bostaden. Du väljer den kulör som passar dig bäst.

Golv som tillval

Parkettgolv är ett tillval du själv kan göra. Basgolvet i bostäderna är en vitpigmenterad 3-stavs ekparkett.
Golvet du kan välja som tillval, är en ljus ekparkett i retrostil. En nytolkning av det holländska rutmönstret. Trästavarna är vitpigmenterade, bearbetade med borste och sedan ytskiktsbehandlade med hårdvaxolja.

Bostäderna

 

Bekvämlighet och hållbarhet är ett genomgående tema. Alla lägenheter erbjuder en ljus och öppen planlösning med materialval av hög kvalitet.

Lägenheternas interiör är genomtänkt och omsorgsfullt utformad. Medvetna val av kulör och material som gör att inredningen står sig över tid, har varit extra viktigt. Det medför karaktär och en kvalitet. En naturlig materialbas med skog och natur som inspiration och milda toner skapar ett ombonat lugn, ditt hem.

Vardagsrum och sovrum

Lägenheterna har många fina kvaliteter. Rummen ligger i fil där ljuset från fönstren faller in i flera rum. Att rita lägenheter där du själv kan forma din vardag i lägenheten har varit arkitekternas utgångspunkt. Där du kan välja vilket som är ditt sovrum eller vardagsrum.

Hall

Redan i trapphuset börjar känslan som ska följa med dig när du kliver över tröskeln till ditt hem.

Arkitekterna har valt en sekvens av fina och genomtänkta material som återkommer i hela huset. Innanför lägenhetsdörren ligger ett klinkergolv, i en ljusare nyans av golvet i trapphuset. Även badrummet har klinkergolv men i en annan ton.

Kök

Köket spelar en central roll i vardagen. Arkitekterna har tagit fasta på det och placerat köket mitt i lägenheten. Köken i Brf Slänten är en social yta, en länk mellan matplatsen, gatan, vardagsrummet och gården.

Köken är designade som en möbel i rummet. Vitvarorna är integrerade och har samma luckor som övriga köket, vilket förstärker själva möbelkänslan.

Köksluckor och täcksidor är målade och har infällda handtag på lådskåp. Bänkskiva och stänkskydd är av kvartskomposit med en kulör som går i ton med färgen på luckorna.

Alla lägenheter är utrustade med induktionshäll, integrerad kyl, frys och diskmaskin. Ugn och micro är kombinerad och funktionellt placerad i varje kök. Se bofaktablad för vad som gäller din lägenhet.

Badrum

Badrummen är väl tilltagna för att få plats med vardagsbestyren. Helkaklade väggar, klinker i en varm kulör och komfortvärme i golv ger en varm känsla. Vitvarorna är dolda i badrumsmöbeln. Allt för att få vardagen att fungera även de dagar man inte vill bli påmind om den.

Badrummen har tvättställ, golvstående toalettstol, handdukstork, duschvägg, takdusch och handdusch. Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombinerad tvättmaskin och torktumlare, se bofaktablad.

I de större lägenheterna finns det plats att byta ut duschväggen mot badkar. Flera av de större lägenheterna har även ett extra badrum med toalettstol, fristående tvättställ, dusch och duschvägg.

Golvet i badrummen är en klinkerplatta med en varm sandig ton. Plattorna skiftar i färg vilket skapar variation och en ombonad känsla.

Markterrass och balkong

Samtliga lägenheter har en generös markterrass eller balkong där du har socialt utrymme och stor plats för att odla dina intressen. Uteplatserna vänder sig mot naturen, en vacker skogsslänt i väster.

Takterrass

Brf Slänten har en gemensam takterrass i härligt söderläge med plats för allt som gör vardagen lite skönare och roligare.

Arkitektens val

Arkitektens ord och beskrivning

 Upplev kv Slänten i VR/360

Vandra runt i en typlägenhet med VR-glasögon.

Kv Slänten är modellerat 100% i 3D. Här på hemsidan kan du uppleva en typlägenhet i 360. Vid säljstart kommer du kunna uppleva både området och typlägenheter i full VR. Dvs du kan gå runt som du vill i modellerna.

Upplev lägenhet i VR

Upplev köket i VR

Högupplöst 360-panorama – bildkvaliteten förbättras successivt

Upplev vardagsrummet i VR

Högupplöst 360-panorama – bildkvaliteten förbättras successivt

Upplev matsalen i VR

Högupplöst 360-panorama – bildkvaliteten förbättras successivt